Services

Mijn werkwijze


Hoe komt een vanEefje tot stand...

Wil jij ook een tekening of wil je iemand een uniek kado geven? Dan ben je hier op het juiste adres.

Ik ontvang per email een foto van jou of van diegene waar je de tekening voor wilt laten maken. Je kunt ook een bepaalde vraag erbij vermelden waar je antwoord op zou willen. Deze vraag neem ik dan in de energie mee, om op die manier via de tekening een antwoord te kunnen krijgen.
Het is wel van belang dat de persoon voor wie ik de tekening ga maken alleen op de foto staat. Anders zou ik teveel van een ander persoon oppikken.

Als ik de foto heb uitgeprint, ga ik er rustig voor zitten en zorg ik dat ik goed geaard ben. Ik nodig mijn gidsen uit en stel me daarvoor open om mij te kunnen helpen. Dan ga ik de foto eerst 'bevoelen' en schrijf ik daarbij gelijk op wat er met mij gebeurd; qua emoties, gevoel, dat ik lijfelijk voel. Als ik de eerste kleuren en/of beelden door krijg, voel ik dat ik genoeg energie heb om de tekening 'geboren' te laten worden.

Op welk formaat zou je de tekening willen hebben?
De maten waarop ik teken zijn A4, A3, en A2 formaat. Hoe groter de tekening hoe langer ik ermee bezig ben. Ik moet dan vaker je foto(s) en/of voorwerpen voelen omdat ik zo'n grote tekening niet in één keer af krijg. Voordeel is wel dat er meer details doorkomen, dus een grotere kans dat er ook meer door kan komen en ook langer doorwerkt!

Alles wat ik door krijg, het gevoel, een tekst, woorden of een boodschap noteer ik. Zodra de tekening de laatste energie verbruikt heeft, voel ik de tekening nog even na en vraag ik of de tekening af is. Indien dit het geval is, laat ik de tekening heel even drogen om hem/haar na 5 minuutjes te fixeren. Dan stop ik de tekening in een mapje en ga ik de boodschap uitwerken. Ik laat je dan weten dat de tekening op je ligt te wachten en dat deze opgehaald kan worden.

Als ik je de tekening overhandig laat ik deze even op je inwerken alvorens ik je de boodschap geef. Dit, omdat de tekening eerst op je gevoel binnen mag komen als een soort kennismaking, een bijzondere, sprookjesachtige spiegel waar je jezelf op een andere manier ziet. Dan langzaam als ik merk dat de tekening bij je binnen is gaan we gezamelijk de boodschap van de tekening bespreken.
Ik maak altijd een kopie van de tekening en boodschap, zodat als je achteraf nog vragen hebt of dingen wil weten, ik je daarmee nog kan helpen.

Samen met jouw tekening ga je een periode/fase in waar jouw tekening je kan bijstaan, je kracht, liefde en inzicht geeft en een geheugensteuntje kan zijn om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling/groei. Indien je niet in de gelegenheid bent om je tekening op te komen halen kan ik deze ook versturen in een speciale envelop zodat je tekening niet kreukt. Ik reken dan wel verzendkosten. Indien je tekening opgestuurd gaat worden kan ik je geen persoonlijke reading geven. Uiteraard krijg je wel de uitgewerkte reading op papier erbij opgestuurd. En mocht je nog meer willen weten en/of bespreken kun je me altijd bellen en/of mailen.

Loading