Reacties

Enthousiast presenteer ik diverse reacties van mijn klanten. Graag plaats ik ook jouw reactie.

"Wat een prachtige tekening. Bij de uitleg was ik vooral verbaasd hoe iemand dit zo scherp kan opmerken door het alleen maar "voelen"! Ik begreep en weet nu waar ik aan moet werken en heb dit de afgelopen tijd zeker gedaan. Nu ben ik zekerder van mijzelf geworden en weet ik heel goed wat ik kan en wil. Daarvoor ontzettend bedankt!"

"Je bent een heel bijzondere vrouw, jij met jouw talent. Ik ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten. Veel succes!!"

"Twee jaar zaten we al in de medische molen om zwanger te worden.. Ik werd met de dag ongeduldiger, verdrietiger, kreeg zelf medelijden en wist eigenlijk niet zo goed wat ik nog kon doen om het traject te laten slagen, niets leek te werken. Ik kwam via de partner van Evelien in contact met haar en besloot om een tekening te laten maken. Evelien heeft me vertrouwen gegeven in mijzelf door de tekeningen, ik ben me bewust geworden van bijvoorbeeld mijn ongeduld dat ik weer meer genoot van de mensen om mij heen ipv obsessief bezig zijn met zwanger worden! En nu ik zwanger ben zit ik vol vertrouwen dat het allemaal gezond en goed verloopt!"

"Je bent zo'n zuivere geweldige kunstenaar die zo mooi kan uitleggen."

"De gelijkenis met wie ik ben is bijzonder treffend neergezet. Ik herken mijzelf in de kleurkeuzes en in de blik die uit ogen straalt. Evelien, je hebt mijn innerlijk intuitief prachtig vertaalt op papier. In de korte uitleg vertel je wat je hebt 'doorgekregen'. Alles klopte! De tekening voelt voor mij heel compleet. Een compliment is op zijn plaats. Ik hoop dat je er nog heel veel zult gaan maken."

"Je had vandaag een mooie tekening gemaakt voor mijn kleine meisje. En aan het einde van ons gesprek over haar vroeg mij naar haar reactie. Ze kwam met haar papa ons ophalen en in de auto naar huis heb ik gelijk haar even haar tekening laten zien. Haar reactie was gelijk : WAUW.... dat ben ik! :) Nou een beter compliment kan je niet krijgen denk ik. De tekening krijgt een mooi plekje in haar kamertje."

"Dank je wel voor de bijzondere en onwijs mooie tekening, je hebt een gave waar je trots op kunt zijn ! Jouw uitleg die jij mij gaf over wat jij voelt, dat geeft een goed gevoel bij mij!"

"Ik ben afgelopen zaterdag bij je op de beurs geweest. Jij hebt daar het 'kleine' kind in mij getekend die naar buiten wilt treden. Ik wil je bedanken voor het stukje hulp wat ik hierbij nodig had. Ik ga op de beurs vrijwel nooit aan iemand zijn tafel zitten. Ik ben een einzelgänger en loop alleen lezingen af om me te verbinden als ik die behoefte heb. Jij mocht mij met dit laatst stukje helpen omdat je ook vanuit je hart en op een zuivere manier werkt. Daarom heb ik bij jou plaatsgenomen. Dit wil ik je graag meegeven. Dank je wel :-)"

"Evelien is een topper, ze is eerlijk, maakt je bewust van je eigen ik en confronteert je daar mee!"

"Ik zou nog even wat te laten horen over de reactie op je gemaakte tekening. Mijn zoon Raf van bijna 17 maanden reageerde heel mooi op de tekening. Hij begon te glimlachen toen hij hem zag, hij leek er haast verlegen van te worden. Hij staat nu op zijn kamer, hij zwaait er altijd naar als hij gaat slapen en geeft er handkusjes naar!"

"Ik ben er helemaal stil van en normaal ben ik nooit zo stil."

"Deze tekening trof me enorm. Confronterend! Tja, rustig en ontspannen. En met de energie naar boven gericht. Terwijl ik me niet voldoende uitsprak. Wie ben ik nu? Wat zijn mijn behoeften? Ze kwamen niet uit mijn keel. Er is nadat deze tekening gemaakt is veel gebeurd. Ik ben me meer gaan uitspreken. En meer op het moment zelf. Wat ik voel, denk en ervaar. Ik ben ook meer geaard. Meer in het moment. Met dat ik dit opschrijf voel ik mijn keel zich beroeren. Ik mag het loslaten. De tekening heeft zijn werk gedaan en zijn waarde voor me gehad. Ik ben niet deze tekening. Ik ben ik en ontwikkel me. De tekening is een prachtig stuk kunst voor me geworden."

"Mijn eerste reactie bij mijn tekening was: wat een prachtige tekening. Bij de uitleg was ik vooral verbaasd hoe iemand dit zo scherp kan opmerken door het alleen maar "voelen"! Ik begreep en weet nu waar ik aan moet werken en heb dit de afgelopen tijd zeker gedaan. Nu ben ik zekerder van mijzelf geworden en weet ik heel goed wat ik kan en wil. Daarvoor ontzettend bedankt!"

"Vorige week kregen mijn collega en ik jouw prachtige tekening overhandigd die je gemaakt hebt tijdens de paranormale beurs. Ik wil je daar via deze weg enorm voor bedanken. Het is een heel mooie en vooral treffende tekening."

Loading