Services

Aanbod


Helende tekeningen

Waarom zou je een helende tekening willen laten maken?
Daar kan ik je heel veel verschillende redenen voor geven. Het kan verhelderend voor je werken, je kunt antwoorden krijgen waar je zelf mee worstelt, een bevestiging krijgen op iets waar je over twijfelt, een stuk troost, een helpende hand, maar ook het duwtje in je rug in de juiste richting en zelfs het 'moederlijke waarschuwende' vingertje. Kortom, ieder mens heeft zo zijn/haar twijfels, zwakte, onzekerheden, angsten, verdriet, gemis...

...een helende tekening geeft jou een gevoel waar je momenteel in de periode van je leven behoefte aan hebt. Het is jouw andere 'ik' in de tekening die je wilt geven wat je nodig hebt. Deze laat je doen inzien, meevoelen, meeleven, sterker maken, een troost bieden, je zekerder maken enz. Een helende tekening is er voor JOU en voor niemand anders. Het is dus een zéér persoonlijk kado of om aan een ander aan te bieden.
Ben je na het lezen van mijn werkwijze en de reacties nieuwsgierig en benieuwd wat er uit jouw helende tekening komt? Laat het me dan weten en ik ga voor je aan de slag.

Formaat

A4, A3 of A2 formaat

Duur

ongeveer 1,5 à 2 weken (afhankelijk van de grootte)

Van jou heb ik nodig

Een foto waar de persoon alleen op staat.

Prijs

A4 formaat € 40,00
A3 formaat € 70,00
A2 formaat € 120,00

Loading